top of page
VAD & VILKA ÄR JOHN DOE?

JOHN DOE är Sveriges äldsta indiepopklubb! Sedan 1992 har vi arrangerat över 500 konserter och flertal klubbkvällar. Vi berikar Linköpings musikliv med de där akterna som i framtiden kommer vara giganter på musikhimlen.

 

Föreningens huvudsakliga syfte är att anordna spelningar med Sveriges, och ibland världens, up-coming popartister. Ungefär sex till åtta konserter arrangeras årligen och i lokaler runtom i Linköping

 

Vi är sprunga ur Linköpings universitet, men vi arrangerar spelningar för både studenter och icke-studenter. Alla över 18 år är välkomna till oss. Våra klubbkvällar startar traditionellt alltid med ett musikquiz, därefter spelning och kvällen avslutas med dansgolv.

 

Om du vill önska ett band, ge en kommentar eller fråga hur många tänder en delfin har i över- och underkäken så är du välkommen att kontakta oss via denna hemsida eller skicka ett mail till kontakt.johndoe@gmail.com

JOHN DOE DJ:SET

Om det är något John Doe kan, så är det musik. Vi har arrangerat spelningar i snart 30 år och under våra vingar strålar människor samman som har ett stort intresse för musik.

 

Oavsett om du letar DJ till brakfest, födelsedagspartaj, bröllop eller bar mitzvah så kirrar vi biffen. Vi vurmar ömt för indiepop, men vi kan även få din bas att vibrera samt spela den senaste hiphopen. Oavsett om du har ett britthjärta eller har egna önskemål så ser vi till att trolla fram en spellista i din och dina gästers smak.

 

Hör av dig till kontakt.johndoe@gmail.com med detaljer om dagen/kvällen så lägger vi fram en schysst deal baserat på längd på spelning och storlek på festen.

Styrelsen 2022/2023

Ordförande - Otto Lundqvist
Vice ordförande - Hannes Sahlström
Bandbokare - Olle Ludvigsson
Kassör - Nora Egeld
Kreatör - Svante Forkman
Projektledare - Johanna Hegenbart
Bidragsansvarig - Christina Stadler
Marknadsföring - Niki Ghassemi
Intendent - Ludwig Ågrim

Kommunikatör - Oskar Rånlund

bottom of page