KLUBB JOHN DOE

LINKÖPINGS UNIVERSITET, John Doe

581 83 Linköping

kontakt.johndoe@gmail.com

The Embassy

💛✨🌟 Känns hösten ruskig och lång? Frukta icke, vi har bokat in ännu en grym novemberkonsert att längta efter! Den 21 november kommer The Embassy tillbaka till Linköping och John Doe för att lysa upp i höstmörkret! 🌟✨💛

The Embassy, som Pitchfork helt riktigt kallat ”overlooked architects of some of the past decade's best new sounds”, hör utan tvekan till det 21:a århundradets mest tongivande svenska band. Med inflytande innanför och utanför Sveriges gränser, vore det enkelt att säga att utan The Embassy hade den moderna musiken inte låtit som den gör. Deras Futile Crimes (Björn Olssons första produktion) öppnade 2002 en ny era i svensk musik, som kröntes och fulländades år 2005 med Tacking (med singlar som Some Indulgence, It Pays to Belong och Stage Persona). Den lätta, eleganta och melodistarka pop producerad i en blandning av akustiska och digitala element är på många sätt modellen för senare tids popmusik.


🌟 Live: The Embassy
✨ När: Torsdag 21 november
🌟 Var: Kårhuset Kollektivet
✨ Pris: 140 kr / 110 kr för medlemmar
🌟 Quiz: 20:00 Kårhuset Kollektivet
✨ Konsert: 21:30 Kårhuset Kollektivet
🌟 Biljetter kan köpas via Tickster: http://www.tickster.com/events/3dlnukmrhxn60xw
(Öppet för alla över 18 år, inte bara studenter)

JOHN DOE är Sveriges äldsta och finaste popklubb. Vi härstammar från Herrgår'n i Linköping och anordnar konserter ungefär en gång i månaden. Då bjuder vi på helkvällar med band på scenen och DJ's i båset. Ett medlemskap kostar 50 kr och ger dig rabatter på våra spelningar.

Oavsett om du letar DJ till brakfest, födelsedagspartaj, bröllop eller bar mitzvah så kirrar vi biffen. Vi vurmar ömt för indiepop, men vi kan även få din bas att vibrera samt spela den senaste hiphopen. Oavsett om du har ett britthjärta eller har egna önskemål så ser vi till att trolla fram en spellista i din och dina gästers smak.

TIDIGARE ARTISTER

[ingenting]