JONATHAN JOHANSSON FLYTTAD
 

Nytt datum för Jonathan Johansson 8/10!

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar flyttas nu Jonathan Johanssons turné fram till hösten, därmed också den konserten 2020-03-28 hos oss. Nya datumet blir 2020-10-08. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta respektive biljettåterförsäljare för eventuella biljettfrågor.

JOHN DOE är Sveriges äldsta och finaste popklubb. Vi härstammar från Herrgår'n i Linköping och anordnar konserter ungefär en gång i månaden. Då bjuder vi på helkvällar med band på scenen och DJ's i båset. Ett medlemskap kostar 50 kr och ger dig rabatter på våra spelningar.

Oavsett om du letar DJ till brakfest, födelsedagspartaj, bröllop eller bar mitzvah så kirrar vi biffen. Vi vurmar ömt för indiepop, men vi kan även få din bas att vibrera samt spela den senaste hiphopen. Oavsett om du har ett britthjärta eller har egna önskemål så ser vi till att trolla fram en spellista i din och dina gästers smak.

TIDIGARE ARTISTER

KLUBB JOHN DOE

LINKÖPINGS UNIVERSITET, John Doe

581 83 Linköping

kontakt.johndoe@gmail.com

[ingenting]