KLUBB JOHN DOE

LINKÖPINGS UNIVERSITET, John Doe

581 83 Linköping

kontakt.johndoe@gmail.com

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

🐯 Kära vänner! John Doe presenterar stolt höstens fjärde och sista spelning. För underhållningen står fenomenala Riga Tiger, som med sin musik kommer att lysa upp vår tillvaro i decembermörkret.

🐯 Med realismpop sätter Göteborgsbandet Riga Tiger vardagen på piedestal. Att ärlighet varar längst, är en uttjatad sanning som lätt glöms bort i scrollandet bland instagramfilter. Men med avklädda sångtexter gör Riga Tiger allvar av att damma av detta ordspråk. Med ärlighet fångar de den banala vardagens magi – den magi som var och en av oss har förträngt.

🐯 Bandet är aktuellt med albumet "Om du tänker på tiden så går den", ett gäng låtar som knyts samman i dess gemensamma ledmotiv: tiden. Tiden är också en imponerande detalj när man blickar tillbaka på bandets produktion. Efter det kritikerhyllade debutalbumet "Jag håller inte med om din åsikt och är beredd att döda dig för den" från 2017 och EP:en "Haha Paradis" från 2018, är Riga Tiger ivriga att få spela sina nya låtar.


🇱🇻 Live: Riga Tiger & Babylady
🐯 När: Lördag 7 December
🇱🇻 Var: Palatset
🐯 Pris: 120 kr / 100 kr för medlemmar
🇱🇻 Quiz: 20:00
🐯 Konsert: 22:00
🇱🇻 Biljetter kan köpas via Tickster: http://www.tickster.com/sv/events/dv0xr3ldpu78e69

(Öppet för alla över 18 år, inte bara studenter)

💗 John Doe presenterar grymma Ros till vårterminens första konsert!

💓 Ros har sedan releasen av sin första singel ”20K” fortsatt bryta mark inom svensk hip hop och levererat hypade livespelningar över hela landet. Med sina arroganta textrader hoppar hon mellan svenska och engelska över producenten Isak Von Haartmans beats och skapar magiska låtar som tagit plats bredvid de stora namnen på spellistorna.

💗 2018 var året då Ros presenterade sig på allvar med EP:n “Woke Up” som gästades av trap-ikonerna Vinter och Ivory. Under hösten var hon ute på en supportturné till Little Jinder, där hon levererade hypade livespelningar runt om i landet. I december 2018 släppte ROS sitt efterlängtade debutalbum “Peaches n Cream”.

💓 Live: Ros
💗 När: Fredag 31 januari
💓 Var: Kårhuset Kollektivet
💗 Pris: 120 kr / 100 kr för medlemmar
💓 Quiz: 20:00
💗 Konsert: 21:30
💓 Biljetter kan köpas via Tickster: www.tickster.com/events/kuw7et28l3tk39m

💗 Facebook-event: facebook.com/events/710764446113240/

JOHN DOE är Sveriges äldsta och finaste popklubb. Vi härstammar från Herrgår'n i Linköping och anordnar konserter ungefär en gång i månaden. Då bjuder vi på helkvällar med band på scenen och DJ's i båset. Ett medlemskap kostar 50 kr och ger dig rabatter på våra spelningar.

Oavsett om du letar DJ till brakfest, födelsedagspartaj, bröllop eller bar mitzvah så kirrar vi biffen. Vi vurmar ömt för indiepop, men vi kan även få din bas att vibrera samt spela den senaste hiphopen. Oavsett om du har ett britthjärta eller har egna önskemål så ser vi till att trolla fram en spellista i din och dina gästers smak.

TIDIGARE ARTISTER

Jonathan Johansson