KLUBB JOHN DOE

LINKÖPINGS UNIVERSITET, John Doe

581 83 Linköping

kontakt.johndoe@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon

Poster i John Doe​

Ordförande

Vill du leda Sveriges äldsta popklubb? Se till att fantastiska konserter blir av även i framtiden? Tycker du om att organisera och styra upp? Älskar du människor, och framförallt musikälskande människor? Då tror vi att du skulle passa bra som ordförande i John Doe 19/20! Som ordförande har du ett övergripande ansvar för att föreningen fungerar som grupp, håller i möten och helt enkelt ser till att allt flyter på som det ska.

Vice ordförande

Som vice i John Doe är du ordförandes högra hand, “spindeln i nätet”, den med lite extra koll på saker och ting. Du är föreningens ansikte utåt gentemot samarbetspartners och ser till att konsertlokaler bokas, quiz görs och att viktiga saker skrivs ner. Tycker du att det låter skoj med många järn i elden? Sök då vice ordförande!

Kassör

Har du en känsla för cash och vill få värdefull kunskap om budgetering? För att John Doe ska kunna boka grymma artister och skapa oförglömliga upplevelser är det superviktigt med någon som har koll på ekonomin. Kassörs-posten är ett perfekt tillfälle för dig som vill få insikt i hur föreningsekonomi funkar.

 

Projektledare konsert

Tycker du om att jobba i projektform och trivs som fisken i vattnet när saker planeras i god tid? Som projektledare tar du fram en plan och budget för varje konsertkväll, ser till att all utrustning som ljud och ljus finns på plats, samt tar fram nya koncept och idéer för att göra John Doe-kvällarna ännu mer minnesvärda.

 

Bandbokare

Tycker du det låter spännande att förhandla med bokningsbolag och ha lite extra nära kontakt med de fantastiska artister och band som John Doe bokar? Som bandbokare ansvarar du för att kontakta och boka de artister som styrelsen tillsammans väljer ut. Har du en vana att kolla mobilen när det surrar till i fickan och tror att du kan se till att artister älskar att spela hos oss? Sök då bandbokare!

 

Kreatör

Känner du kreativiteten spritta i dig och vill få utlopp för den? Vill du vara med och se till att John Doe syns ännu mer på campus och locka fler folk till våra spelningar? Som kreatör får du chansen att fila på dina posterskapande-skills och använda dina favoritfärger i det grafiska material som John Doe visar upp.

Finansieringsansvarig

Har du radarn uppe och tentaklerna ute och är en jäkel på att formulera motiveringar? Som finansieringsansvarig ansvarar du bl.a. för att skicka in ansökningar om bidrag till våra glittrande John Doe-kvällar och för föreningens studiecirklar. Låter det som något du skulle klara av, eller för den delen kunna lära dig? Sök då finansieringsansvarig!

Kommunikatör

Tror du dig veta hur John Doe en gång för alla kan begrava myten om att ”John Doe, det är väl ett band?” så snälla sök den här posten! Kommunikatören arbetar mot att så många som möjligt ska känna till John Does verksamhet som både popklubb och DJ-kollektiv, och kommunicerar vad föreningen egentligen håller på med.

 

Marknadsföringsansvarig

Har du finurliga idéer som kan få ännu fler musikälskare att dyka upp till våra konserter? Tycker du att det är kul att marknadsföra och tänka igenom hur man kan få bäst genomslagskraft? Som marknadsföringsansvarig ser du till att så många som möjligt kommer på våra konserter!

Sök själv eller nominera någon genom att klicka här!