• White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon

Poster till John Doe​ 20/21

Ordförande

Vill du leda Sveriges äldsta popklubb? Se till att fantastiska konserter blir av även i framtiden? Tycker du om att organisera och styra upp? Älskar du människor, och framförallt musikälskande människor? Då tror vi att du skulle passa bra som ordförande i John Doe 20/21! Som ordförande har du ett övergripande ansvar för att föreningen fungerar som grupp, håller i möten och helt enkelt ser till att allt flyter på som det ska.

Vice ordförande

Som vice i John Doe är du ordförandes högra hand, “spindeln i nätet”, den med lite extra koll på saker och ting. Du är föreningens ansikte utåt gentemot samarbetspartners och ser till att konsertlokaler bokas och att viktiga saker skrivs ner. Tycker du att det låter skoj med många järn i elden? Sök då vice ordförande!

Kassör

Har du en känsla för cash och vill få värdefull kunskap om budgetering? För att John Doe ska kunna boka grymma artister och skapa oförglömliga upplevelser är det superviktigt med någon som har koll på ekonomin. Kassörs-posten är ett perfekt tillfälle för dig som vill få insikt i hur föreningsekonomi funkar.

 

Kreatör

Känner du kreativiteten spritta i dig och vill få utlopp för den? Vill du vara med och se till att John Doe syns ännu mer på campus och locka fler folk till våra spelningar? Som kreatör får du chansen att fila på dina posterskapande-skills och använda dina favoritfärger i det grafiska material som John Doe visar upp.

Finansieringsansvarig

Har du radarn uppe och tentaklerna ute och är en jäkel på att formulera motiveringar? Som finansieringsansvarig ansvarar du bl.a. för att skicka in ansökningar om bidrag till våra glittrande John Doe-kvällar och för föreningens studiecirklar. Låter det som något du skulle klara av, eller för den delen kunna lära dig? Sök då finansieringsansvarig!

Kommunikatör

Tror du dig veta hur John Doe en gång för alla kan begrava myten om att ”John Doe, det är väl ett band?” så snälla sök den här posten! Kommunikatören arbetar mot att så många som möjligt ska känna till John Does verksamhet som både popklubb och DJ-kollektiv, och kommunicerar vad föreningen egentligen håller på med.

 

Marknadsföringsansvarig

Har du finurliga idéer som kan få ännu fler musikälskare att dyka upp till våra konserter? Tycker du att det är kul att marknadsföra och tänka igenom hur man kan få bäst genomslagskraft? Som marknadsföringsansvarig ser du till att så många som möjligt kommer på våra konserter!

Intendent/Dekor

Vill du vara ansvarig för att John Does konserter är fint inredda och att John Does medlemmar är fint uppklädda? Har du alltid kännt ett brinnande intresse för att göra fet merch? Vill du ha första tjing på att ha JD-DJ-bordet hemma hos dig på stökiga förfester? Sök Intendet/Dekor

Sök själv eller nominera någon genom att klicka här!

KLUBB JOHN DOE

LINKÖPINGS UNIVERSITET, John Doe

581 83 Linköping

kontakt.johndoe@gmail.com