Sök John Doe 21/22!

Posterna som söks är som följer: 

Kassör

Älskar du att få sista ordet? Har du en känsla för cash och vill få sjuka skillz när det kommer till BUDGETERING? För att John Doe ska kunna boka grymma artister och skapa oförglömliga upplevelser är det superviktigt med någon som har koll på ekonomin. Kassörs-posten är ett perfekt tillfälle för dig som vill få insikt i hur föreningsekonomi funkar, och samtidigt få möjlighet att se till att just dina favoritartister står på scen. 

 

Kommunikatör

Tror du dig veta hur John Doe en gång för alla kan begrava myten om att ”John Doe, det är väl ett band?” så snälla sök den här posten! Kommunikatören arbetar mot att så många som möjligt ska känna till John Does verksamhet som både popklubb och DJ-kollektiv, och kommunicerar vad föreningen egentligen håller på med. Du ser till att vår snygga hemsida är up-to-date och att våra hängivna medlemmar får den framförhållning som de förtjänar. Som kommunikatör har du också chansen att ta del av en UNIK intern grupp… den mycket trevliga marknadsföringsgruppen som tillsammans roddar John Does sociala medier! 

 

Trivseldent

Gillar du att arrangera quiz? Gillar du ordning och reda? Har du en “good-vibes-only-mentalitet”? Ja? JA! Sök trivseldent. (Intendent + vibes = trivseldent)

 

Som trivseldent har du ett övergripande ansvar för John Does otroliga quiz som vi brukar hålla över en öl inför våra konserter. Man kan även säga att trivseldenten är John Does alldeles egna pytt i panna eller Michael Bindefeldt, som har koll på vår utrustning, dekor och merch. Som trivseldent ser du även till att gruppen har regelbundna, goa, häng med allt från vin- och musikhäng till DJ-skole-häng! Känns denna post som gjord för dig? Ready, set, go - sök! 

 

Projektledare

“En projektledares roll är att planera, styra, leda och koordinera alla aktiviteter och funktioner inom ett projekt. “ - Wikipedia 


Vill du ha en tung titel att skryta med på LinkedIn? Sök denna post. Som projektledare för John Doe tar du fram en plan och budget för varje konsertkväll, ser till att all utrustning som ljud och ljus finns på plats, samt tar fram nya koncept och idéer för att göra John Doe-kvällarna ännu mer minnesvärda.

Här finner du ansökningsformuläret:

https://forms.gle/TrktAhDjkxkSM5xR7

KLUBB JOHN DOE

LINKÖPINGS UNIVERSITET, John Doe

581 83 Linköping

kontakt.johndoe@gmail.com